Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/midtjysk-allroundservice.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6230
Midtjysk-Allroundservice - Hvem er vi og hvad laver vi?

Hvem er vi?

Et firma som er beliggende i Kjellerup i midtjylland. Firmaet laver alt vedrørende ejendomsservice for private og virksomheder, inde som ude, klar til salg opgaver, sommerhus service, kun fantasien sætter grænser.

Midtjysk-allroundservice arbejder med alle former for ejendomsservice for både virksomheder og private ,advokater og Ejendomsmægler, boligselskaber og grundejerforeninger med en meget høj grad af service og kvalitet ,arbejdsopgaverne strækker sig fra havearbejde og ejendomsservice, klar-til-salg opgaver af private huse og erhvervs ejendomme, både ude og inde, sommerhus service, pedel og handymand opgaver, og meget andet inden for ejendomservice og pleje af haver , parker og grønne områder.

Midtjysk-allroundservice tilbyder også vikar assistance inden for lager og entreprenørvirksomheder, men også andre typer vikar assistance.

Midtjysk-allroundservice samarbejde også med andre firmaer, som underentreprenør/ekstra hjælp til løsning af opgaver inden for ejendomservice og vedligehold af grønne arealer.

Midtjysk-allroundservice sørger ikke bare for at vedligeholde de grønnearealer så de altid fremstår smukke og velplejede, vi udarbejder også strukturerede plejeplaner hvis dette ønskes, det sikrer dine grønne arealer på lang sigt.

Hos os løser vi mange forskellige opgavetyper, og ingen opgave er for lille og ingen er for stor

Vi kører i hele landet.
Vi certifikat på banen som arbejdsplads
Sprøjte certifikat

Mange af de ting som Midtjysk-allroundservice arbejder med, kræver stor tillid fra vore kunder, både virksomheder som private.
Denne tillid skal vi naturligvis leve op til. Vi sætter punktlighed og overholdelse af aftaler højt, ligesom vi sætter en ære i at udføre alle arbejdsopgaver

Midtjysk-allroundservice består af:

Ole Rønberg Fuglbjerg 51 år – medarbejder
gift med Lone Rønberg Fuglbjerg, 2 børn på 10 og 8 år, Uddannet landmand med grøntbevis, har haft større landbrug i det midtjyske, stor erfaringer med ejendomsservice og grønt vedligehold, har sprøjtecertifikat.

Lone Rønberg Fuglbjerg – 51 år – ejer
Gift med Ole Rønberg Fuglbjerg, 2 børn Gustav 10 år og Frida 8 år advokat juridisk sekretær og bogholder for Carlsen Advokater i Silkeborg, også indehaver af Den jyske Bogholder, se www.denjyskebogholder.dk

En seriøs samarbejdspartner

Få et godt tilbud fra Midtjysk-Allroundservice i dag
Ring på 40 19 75 89